25 mei, 2009

Inkopen gedaan




Afgelopen zaterdag even een kijkje genomen op de beurs in Rijswijk. Is echt vlakbij, dus dacht kan er wel weer eens gaan kijken. Het is allemaal een stuk kleinschaliger geworden, maar het was ook niet zo heel erg druk. Kwam een vriendin tegen, dus nog even gezellig samen een rondje gemaakt. Prachtige ticketstempels van aud design gekocht en eindelijk ook de distresser die al een tijdje op mijn verlanglijstje stond. Ik ging eigenlijk grotendeels om mijn papiercollectie een beetje te vergroten en nou dat is gelukt hoor. Mijn portemonnee helaas wat verkleind hierdoor. Ook nog kennis gemaakt met Thea van kreateja en gelijk maar een magnolia stempeltje bij haar meegenomen. Al met al een geslaagde middag op de beurs. Nu eerst verder met mijn project en dan weer aan de kaart. Oja en morgen weer gezellig SOLlen bij de club van Tiets.




Leuk dat je even langskwam, groetjes Mo

21 mei, 2009

Groter projectje

Binnen kort vieren wij de 60ste verjaardag van mijn moeder. Daarvoor ben ik iets speciaals aan het maken. Dat kan ik nog niet laten zien omdat het nog niet af is en natuurlijk nog even wachten tot ze het heeft gekregen. Dus nog eventjes geduld.

Groetjes en leuk dat je even kwam kijken.

14 mei, 2009

Scrap on line van 13 mei


Gisteren was er weer een Sol op de club van Tiets. Dat is altijd zo geinig en gezellig. Ik had weer eens verkeerd zitten lezen en dus iets niet helemaal goed gedaan maar dat zie je niet hihi.

Dit keer konden we ook een prijs winnen, dan zijn we extra gemotiveerd uiteraard. Maar het is al leuk om mee te doen. Dan weet ik in ieder geval zeker dat ik 1 keer in de week ook een kaart helemaal afmaak.

Dit is em geworden.
Fijne avond allemaal en groetjes Mo

13 mei, 2009

Kaart met stiksels


Ik zag veel kaartjes met mooie stiksels voorbij komen maar dacht altijd dat je daar een speciaal machientje voor nodig had. Ik het land van scrappen is voor mij nog veel te leren:-)
Dus mijn naaimachine onder het stof vandaan gehaald en maar eens uitgeprobeerd en zie hier het resultaat. De kaart doet mee op de club van Tiets voor de wedstrijd.

Liefs Mo

06 mei, 2009

Mijn allereerste!


Goedenavond,

Hier dan mijn alleerste stempel ingekleurd met Copic Markers.

Het heeft me even tijd gekost om het juiste papier te vinden maar het is uiteindelijk DCP Clairfontaine papier geworden. Dat kleurt wat mij betreft nu toch het fijnst. Maar wie weet dat ik over een tijdje weer ander papier ga proberen. Voor nu ga ik me nog eens verdiepen in het hele Blog gebeuren want echt veel kaas heb ik er nog niet van gegeten.
Fijne avond, groetjes Mo