18 juni, 2009



O o o o o hebben jullie dat nou ook, zo druk met andere dingen dat ik amper tijd heb gehad om te knutselen. Morgen hebben we een bruiloftsfeest en daarvoor moest ik natuurlijk een kaartje maken. Ik zou met de Sol van het cluppie van Tiets meedoen, maar door omstandigheden ging het niet door. Dus zijn we zelf met onze scrappies aan het schuiven gegaan. Ik heb dus dit keer geen stempel gebruikt maar een mooi gedichtje van internet afgeplukt. En dit is em dan geworden. Het papier is van Bo Bunny en het kader heb ik met mijn nieuwe Silhouette uitgesneden. En met de vandaag ontvangen takjes pons van MC Gills nog een versiering aangebracht.


Groetjes Mo

09 juni, 2009

Onze nieuwste telg van de familie

Is het geen schatje. Hij is nu ruim 8 weken oud en probeert vriendjes te worden met onze andere kat.


Fijne avond nog, Mo

04 juni, 2009

Prrrrrrrrrr


Er liggen nog heel wat half afgemaakte kaarten in mijn kast. Maar vandaag dan eindelijk de tijd om er eentje af te maken. Het is één van de nieuwe stempels van Sugar Nellie ingekleurd met copics. Hij lijkt een beetje op mijn eigen kat, die is bang voor muizen namelijk hihi


Een fijne avond allemaal, Mo

02 juni, 2009

Mijn mams 60!!!!!




Zondag hebben wij de verjaardag van mijn moeder dan eindelijk gevierd. Het ladekastje heb ik speciaal voor haar verjaardag gemaakt van 24 luciferdoosjes.Het was een behoorlijk plakwerk, waar heel wat uurtjes in zijn gaan zitten. Het stempeltje is één van de nieuwste van Sugar Nellie ingekleurd met de copics. Met de silhouette heb ik haar naam en de versieringen uitgesneden. Ze was er heel erg blij mee en vooral omdat de laadjes ook nog gevuld waren :-)




Bedankt voor het langskomen.


Mo