19 november, 2009


Hallo Iedereen,


Tis even stil op mijn blog omdat ik niet veel thuis ben, nee nog steeds geen warm water helaas. Deze kaart had ik al een tijdje af maar kwam er natuurlijk maar niet van om em te plaatsen. De laatste twee weken heb ik ook helemaal niets kunnen doen met mijn kaarten. Maar deze zal ik nu eindelijkeven plaatsen. Ik vonde de 3d vellen van Snoesje zo schattig dat ik ze niet kon laten liggen en ik heb er een scrapkaartje mee gemaakt. Het papier is van Bo Bunny maar de naam ben ik even kwijt. Ik ben ook vorige week tussen alle schermutseling door op de Kreadoe geweest en daar heerlijk bijgekletst met Thea van Kreateja en haar moeder Corry. Ik was het al gauw zat dat geslenter in mijn eentje, dus gauw terug naar mijn moeder die ziek is. Zij zou eigenlijk mee zijn gegaan en das toch anders.


Dat is het even voor nu en ik hoop snel weer aan de crea te kunnen.


Liefs van Mo

07 november, 2009

even geen kaartje dit keer

Hallo allemaal,
Het zit even niet mee. Ik heb een kaart zo goed als af maar het gaat even duren voor ik em op mijn blog ga zetten. Ik stond gisteren onder de douche en poef, ineens koud water. Ook niet meer warm te krijgen. Ik stond net mijn haar in te soppen, hoe erg is dat! Gelukkig was mijn vriend bij mij dus die kon de monteur ontvangen, maar nou zit ik dus tot vrijdag zonder warm water, dus ik heb voorlopig even mijn intrek bij hem genomen. Ze hebben gewoon de hele ketel meegenomen? Je begrijpt dat ik niet al mijn spullen mee kan slepen, das echt geen doen, dus even afkicken van het knutselen helaas. Maar ik ga bij hem even verder met een heel ander projecje dat ik ook zal laten zien als het af is (duurt nog wel even hoor). Ik moet mijn moeder volgende week ophalen uit het ziekenhuis en dat was eigenlijk de dag dat we samen naar de kreadoe zouden gaan, maar helaas kan ze niet mee dus ik ga nog wel even alleen neuzen, ben dan toch in de buurt. En dan maar hopen dat ik vrijdag weer warm water kan tappen.
Allemaal een fijn weekend
Mo

04 november, 2009

Mijn eerste Koetie kaart!




Hi Allemaal,


Hier dan mijn allereerste Koetiekaart. Ik heb 4 van de 5 stempels al een tijdje geleden aangeschaft, maar had er nog niks mee gedaan. Vorige week was er een sol op de club van Tiets en ik dacht die ga ik met een Koetie maken. Ik vind em aardig gelukt wel. Het zijn echt mijn favoriete kleuren. Het papier is van Bo Bunny "Kitchen spice ginger". De stempel dus van Nellie Snellen en ingekleurd met de copics. De bloemetjes en de lintjes komen uit de cardkit van Simpel Scrappen. Het randje heb ik bewerkt met de Martha Stewart pons, maar geen idee hoe die heet.




Ik ben ook nog bezig met een ander projectje maar ik moet de binnenkant nog versieren. Dus die houden jullie nog even tegoed. Volgende week is het de bedoeling dat ik naar de Kreadoe ga. Even lekker overal neuzen en misschien nog wat aanschaffen.

Iedereen een mooie dag en tot snel en leuk dat je even langs kwam.

Liefs Mo