22 december, 2009

Rendier


Goedemorgen allemaal,




Op de valreep nog een kerstkaart, ik ben maar vast voor volgend jaar begonnen want al mijn kaarten zijn de deur al uit. Iemand heeft dit schattige beestje in zijn bus gekregen. Je kan er maar genoeg hebben. Als ik éénmaal aan kerstkaarten begin kan ik niet meer stoppen en ik heb nog een paar leuke stempels liggen voor kerst die ik nog niet heb gebruikt, dus het zal nog niet de laatste zijn.


Bij deze heb ik lekker veel lintjes gespannen voor ik de kaart in elkaar heb gezet en een knoopje erin gemaakt. Geeft wel een grappig effect. Het stempeltje is van Marianne Design en ingekleurd met de Copics. Het papier is van Graphic 45. Vandaag ben ik vrij, dus wie weet komt er nog wel een post vlak voor de kerst.




Iedereen een fijne dag


x Mo

17 december, 2009

Dit is de voorkant van de kaart. Hij zit met een lintje dichtgestrikt.
En dit is de binnenkant van de kaart.




Goedenavond allemaal,

Deze kaart is een workshop van de Club van Tiets, heel erg leuk om te maken, maar ik heb wel even zitten puzzelen hoe dat ding nou in elkaar moest. Goeie tip voor mezelf is om eerst het patroon op weggooi papier te maken en dan op het juiste papier, want er is wel wat aan papier gesneuveld helaas. Het stempeltje is een digistempel die ik heb besteld bij Pollycraft, echt supersnel heb je ze in je mail staan om te downloaden.



Ook krijg ik voor kerst de nieuwe epic six, ik ben op internet nog aan het uitvogelen hoe ik welke stans kan gebruiken. Ik heb hem al geprobeerd met de nestabilities van Spellbinder, en dat werk prima. Dus binnenkort een kaartje met een stans.



Iedereen een geweldige kerst toegewenst en een gezond, gelukkig en vooral creatief 2010.
En tot in het nieuwe jaar!
Liefs Mo

10 december, 2009

Mylo


Hi Allemaal,


Ik heb maar weer eens mijn borduurspullen onder een laag stof vandaan gehaald en dit kaartje gemaakt. Ook maar weer eens met een 3D plaatje gewerkt, heeft nog steeds zijn charmes. Het borduurpatroon is een mal van Marianne Design en ook de afwrijftekst is van haar. Het borduren kost even tijd maar het resultaat is dan ook wel erg leuk geworden.


Fijne avond, Mo

09 december, 2009

Kerstkaarten Tinkerbell







Hallo allemaal,

Deze drie kaarten heb ik gemaakt van een kaarten pakket van Kreateja die ik heb aangeschaft op de Kreadoe dit jaar. Is ook wel eens leuk, helemaal verstand op nul en het resultaat mag er zijn. Hier kun je de verschillende pakketten bestellen in de webshop van Kreateja. Ga maar eens bij haar kijken, ze hebben er nog veel meer leuke artikelen te koop.
Ik heb ook nog het pakket met Snoesje gekocht en die zijn ook bijna klaar en post ik later nog.

Leuk dat jullie even langskwamen. Nu verder met het huishouden en boodschappen doen.

Liefs Mo

03 december, 2009

Kerst Sugar Nellie


Hallo Allemaal,


Nou eindelijk weer een kaartje gemaakt na alle hectiek. Na 3 weken heb ik eindelijk weer een werkende geiser en daarna heb ik de griep gekregen! Sinds vandaag weer aan het werk gegaan en nu dit kaartje afgemaakt met een Sugar Nellie stempel. Die had ik op de Kreadoe al aangeschaft bij de stent van Simpel Scrappen. Het papier is van Bo Bunny uit de cardkit van Simpel Scrappen. Ik heb het stempeltje ingekleurd met de Derwent coloursoft potloden. De foto is een beetje wazig, maar dat komt door gebrek aan daglicht. Het stempeltje is wel erg groot voor een kaart van 14x14 dus heb ik er maar niet teveel aan versierd. Ik heb vandaag ook nog een aantal nieuwe kerststempels van Magnolia aangeschaft van de Hobbyboerderij en ga daar dus binnenkort een kaartje mee maken.


Een hele fijne avond allemaal en leuk als je een berichtje achterlaat.


Groetjes Mo