31 maart, 2010

Proficiat!


Hallo Allemaal,

Eindelijk weer eens iets gemaakt. Vaak als ik uit mijn werk thuiskom heb ik niet zoveel puf meer of te gaan freubelen. Maar vandaag was ik vrij en mijn schoonvader wordt morgen 80, dus ik wilde voor hem een leuk kaartje maken. Altijd al moeilijk voor een man, maar het is me gelukt. Ik heb het vrij rustig gehouden omdat je natuurlijk geen bloemen enzo erop kan plaatsen, maar ik vond het met al die verschillende designpapiertjes al heel wat geworden. Hij is al op de post en hij krijgt hem morgen. Ze hebben geen internet dus ik kan hem rustig al plaatsen :-) Nu ben ik nog bezig met een kaart voor mijn leidinggevende. Zij viert morgen dat ze 25 jaar in dienst is en op de valreep heb ik nog iets gefabriceerd. Die laat ik morgen zien.
Groetjes en iedereen fijne paasdagen

17 maart, 2010

Pasen of ........?



Hallo allemaal,




Vanmorgen had ik super inspiratie, dus ipv eerst het huishouden ben ik gelijk aan mijn hobbytafel aan de gang gegaan. En dit is het geworden. Het papier is van Basic Grey uit een paper pad de lemonade serie, heel zoet. Het stempeltje is van Morehead, zo lief en geschikt voor pasen of iets anders. Ik heb er geen tekst op gezet, want dat kon ik niet meer kwijt en ik weet nog niet waar ik em voor wil gebruiken. Het stempeltje is ingekleurd met de color soft potloden van Derwent. Met de Epic six heb ik de bloemen uitgestanst en ze voorzien van een glitterrandje met stickles. En het geheel afgewerkt met roosjes en tulpjes. Van dat heerlijke zonnetje buiten wordt ik helemaal vrolijk.




Zo nu moet ik echt aan de strijk,was en stofzuig, want anders komt er helemaal niks meer van terecht.




Leuk dat je even kwam kijken


Liefs Mo

10 maart, 2010

Kopje koffie.........!



Hallo allemaal,




Hier mijn laatste creatie. Het is een al wat oudere Sol van de club van Tiets die ik eigenlijk live had willen doen, maar helaas deed mijn internet het toen niet. Dus de hele boel lag klaar en toen kon ik dus niks, dat was balen. Maar later een printje gemaakt en nu uiteindelijk toch nog gemaakt. Het was een beetje lastig het juiste maatje stempel te vinden maar deze muisjes passen er mooi op. Aan de linkerkant zit nog een label maar helaas zit mijn fototoestel zonder juice dus die komt er later nog bij.




Ben je komen kijken laat dan een berichtje achter, das vind ik o zo leuk.




Liefs Mo

03 maart, 2010

Late Valentijnskaart


Hallo allemaal,

Hier nog een verlate Valentijnskaart. Die heeft mijn lieve schat van mij gekregen dus die kon ik er nog niet opzetten. Een roos voor mijn schat met die lieve muisjes.
Hij is ingekleurd met de copics, maar ik ben nog steeds aan het worstelen met de kleur rood. Ik heb een
filmpje gekeken van Suzanne Dean (zij is echt goed). Als je het ziet dan ziet het er zo makkelijk uit, maar het valt echt tegen zeg. Maar we oefenen gewoon verder.


Leuk dat jullie even kwamen spieken en nog leuker als je een berichtje achterlaat.


Liefs Mo