28 oktober, 2009

Mijn werkplekkie!


Hallo allemaal,

Tis even geleden dat ik iets heb geplaats maar dat komt onder andere omdat mijn moeder heel plotseling in het ziekenhuis is opgenomen. Het gaat nu gelukkig wat beter en ze is thuis, maar er volgt nog wel een operatie.

Maar goed ik ben zo langzaamaan weer eens begonnen met mijn creatieve inspiratie die momenteel op een laag pitje staat. Maar de lange winteravonden komen er weer aan en dan knutselen we wel wat vaker als normaal.

Op het blog van
Nicole is een supercandy te zien en ik doe hier aan mee. Hiervoor moet je je werkplek met foto laten zien, bij deze.Helaas heb ik geen echte aparte hobbykamer maar daar gaat hopenlijk verandering in komen. Ik woon nu nog alleen, maar mijn vriend en ik gaan samenwonen en als er dan nog een kamertje over is wordt dat onze hobbykemer. Nu staan al mijn spulletjes her en der verspreid en in deze kast.
Dus je begrijpt dat meest van tijd mijn hele eettafel bedolven is onder de spullen. Ik heb em nu net een beetje opgeruimd voor de foto want ik ben net zo goed als klaar met een mini workshop van de club van Tiets. Die laat ik straks ook nog zien.

Ik wens jullie een fijne avond en kom je langs dan is een berichtje ook superleuk.

Liefs Mo

4 opmerkingen:

 1. Hoi Mo, wat vervelend om te lezen dat het niet zo lekker gaat met je moeder.
  Het is wel lekker makkelijk als je alleen woont, want dan hoef je geen rekening te houden met anderen die ook aan de tafel moeten zitten,hihihi maar met z'n tweeen is het wel gezelliger.

  Groetjes Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow super,ik zit ook aan de eettafel,heel plezant om bij man en kids te zitten maar oooh zo ergerlijk dat ik elke keer alles moet opruimen want ik ben nl onthaalmama en heb elke dag 7a8 kindjes tss de 3maand en 2,5jaar die hier komen spelen! ;-(
  Succes met de candy!Grtjs,Celia

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er leuk uit hoor!! ik zit ook altijd aan de eettafel, veel gezelliger haha..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb boven wel een plekje waar ik mijn spullen zou kunnen zetten. Staat nu een oude pc maar word toch niks mee gedaan. Als mijn spullen erg de pan uit gaan rijzen dan ga ik denk ik daar maar zitten. kan ik ook eens wat laten liggen. Maar vind het wel saai als manlief beneden zit en ik boven...

  BeantwoordenVerwijderen