17 december, 2009

Dit is de voorkant van de kaart. Hij zit met een lintje dichtgestrikt.
En dit is de binnenkant van de kaart.




Goedenavond allemaal,

Deze kaart is een workshop van de Club van Tiets, heel erg leuk om te maken, maar ik heb wel even zitten puzzelen hoe dat ding nou in elkaar moest. Goeie tip voor mezelf is om eerst het patroon op weggooi papier te maken en dan op het juiste papier, want er is wel wat aan papier gesneuveld helaas. Het stempeltje is een digistempel die ik heb besteld bij Pollycraft, echt supersnel heb je ze in je mail staan om te downloaden.



Ook krijg ik voor kerst de nieuwe epic six, ik ben op internet nog aan het uitvogelen hoe ik welke stans kan gebruiken. Ik heb hem al geprobeerd met de nestabilities van Spellbinder, en dat werk prima. Dus binnenkort een kaartje met een stans.



Iedereen een geweldige kerst toegewenst en een gezond, gelukkig en vooral creatief 2010.
En tot in het nieuwe jaar!
Liefs Mo

6 opmerkingen:

  1. sjongen hij is prachtig geworden. vaak moet je even weten hoe het werkt, en dan valt het mee.. maar helaas moet je dat vaak eerst ondekken. en kost het veel papier. maar het eind resultaat is prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Mo, wat een geweldig project he!! heb ook al zitten denken om hem te maken...maar je tijd he!! zit nu kerstkaarten te schrijven en wordt daar helemaal simpel van,hihihi.
    Die van jou is echt super geworden, en je hebt één van mijn favoriete stempelafdrukjes gebruikt.

    Groetjes Thea

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wow Mo, wat een super leuk en prachtig kaartje!
    Groetjes van Jacqueline

    BeantwoordenVerwijderen
  4. whow wat een super projectje prachtig papier en wat een geinig stempeltje, ook voor jullie fijne feestdagen en een gezond en creatief 2010

    BeantwoordenVerwijderen
  5. mooi hoor ,,ik moest ff goed kijken ik dacht huh mijn katten op jouw blog, keek te snel hihi rode katten lijken bijna allemaal op elkaar en die zwarte van mij heeft witte plukjes grappig he ,je mag wel kijken op mn blog kan je ze zien groetjes christa

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Whow wat een prachtige kaarten maak je ik heb me gelijk als volgster bij je aangemeld.

    groetjes ilonka

    BeantwoordenVerwijderen