29 juli, 2009

Summertime!


Vandaag een lekker dagje vrij en had me voorgenomen om een kaartje te maken. Hoewel de zon ook wel erg verleidelijk was is het me toch gelukt, en als je dan eenmaal bezig bent.......

Ik had al een tijdje een eigen soort sketch gemaakt voor de actie op de club van Tiets. Ik gebruik eigenlijk meestal bestaande sketches maar dacht ik moet toch creatief genoeg zijn om ook zelf iets te bedenken inmiddels. Het moest een echt zomerkaartje worden, dus maar weer met de silhouette aan de gang geweest om de letters uit te snijden. Het papier is uit cardkit 2 van simpel scrappen. Leuk dat je even langs kwam en tot de volgende keer.


Groetjes Mo

24 juli, 2009

Purrrfect Pells


Dit kaartje lag al een tijdje half af in mijn bakje. Ik kon maar niet bedenken wat met de rand te doen. Ik had bij Kreateja de retro pons besteld en toen die binnen waren dacht ik, ach ik plak em vol met bloemen om uit te proberen. Ik vind em eigenlijk nog steeds een beetje kaal, maar ik ben even tijdelijk de inspiratie kwijt. Maar dat komt weer goed. De tekst heb ik gemaakt met een pen in de silhouette en daarna eromheen laten snijden. Het is even uitproberen maar de moeite waard voor volgende projectjes. Het plaatje heb ik ingekleurd met copics ciaonr's: E31,35,37, R11,22,32, C3en 5.

Inmiddels heb ik de ciao's bijna compleet en flink aan het experimenteren met kleuren. Pfffff valt nog niet mee hoor!


Fijn weekend allemaal en tot snel

Liefs Mo

14 juli, 2009


Vandaag heb ik een nieuw stempeltje binnen gekregen en daarmee deze kaart gemaakt. Het papier is van de scrapkit 2 van Simpel Scrappen. Ik heb haar dit keer weer eens met derwent ingekleurd, lekker buiten in het zonnetje. Alhoewel die soms ook achter de wolken verdwijnt maar het is best lekker buiten. Ik heb de randjes behoorlijk bewerkt met een distresser en daarna geinkt. Nog een vrolijke dag en de groetjes, Mo

10 juli, 2009

Jaaaaa nog eentje


Het kan echt niet op deze week. Gisteravond was de Sol van Tiets en die kan je niet missen gewoon. Het was echt supergezellig en lekker druk. De tijd vliegt en om 10 uur had ik eindelijk dit kaartje af en geen puf meer om em hier te plaatsen. De stempel is van Sugar Nellie, ik heb alleen het bankje en het muisje weggelaten. Hij is ingekleurd met Derwent. Die had ik al een tijdje niet meer gebruikt sinds ik de copics in huis heb, maar ook dat blijft erg leuk om te doen. Het papier is van G.C.D. studio's, de Paris nights collection. Helaas zijn de Eiffeltorens niet meer zo zichtbaar. En natuurlijk met mijn nieuwe pons van Mcgill de takje achter de bloemen. Oja het stempeltje heb ik ook uitgeknipt en over hetzelfde stempeltje heen geplakt als een soort 3D, maar dat is op de foto niet zo goed zichtbaar maar geeft wel een leuk effect. Dat hd ik ergens op een blog van iemand in Engeland gezien. Die had het onderste stempeltje ook nog ingekleurd maar zover ben ik niet meer gekomen. Das weer iets voor de volgende keer. Het weekend ben zal ik niet zoveel freubeltijd hebben waarschijnlijk, maar volgende week gaan we zeker nog even verder met de vele sketches van de club. Want ik zit vol met ideeën.

Gezellig dat je even langs kwam.

Groetjes Mo

09 juli, 2009

Nog een keer feestweek Sol


Jaja ik ben overcreatief geweest deze week. Om 6 uur thuis uit het werk en als een speer alles voorbereiden voor de Sol. Dit is em geworden. Het stempeltje is van Sugar Nellie en ingekleurd met de copics. Dat gaat me steeds beter af. Heeeeeel veeeeeel oefenen........! Het papier heb ik op de beurs een tijde geleden gekocht en niet echt van een merk. Kan het in ieder geval niet vinden of het echt een naam heeft maar ik vond het zulke mooie warme kleurtjes. Nou straks of morgen komt de Sol van Tiets er ook nog bij , dus is bedoel maar echt over creatief geweest. Maar moet nu weer ff aan de strijk :-)

Fijne avond en groetjes Mo

08 juli, 2009

Feestweek bij Tiets


Jaaaa eindelijk weer eens tijd om een kaartje af te maken. Ik ben nog steeds aan het experimenteren met de copics en dan vliegt de tijd om. Maar tijdens de feestweek heb ik me voorgenomen om op mijn vrije dag toch zeker twee kaartjes te maken en dit is er één van. Hij is gemaakt van papier uit de cardkit van Carla van Simpel scrappen. Ik heb een abbo genomen want dat is toch zoooo leuk als je elke maand een pakketje met verrassingen krijgt.

Nu ga ik gauw weer verder met knippen en inken.



Fijne avond en leuk dat je even kwam kijken

Groetjes Mo