27 september, 2009

Candy gewonnen!

Doe ik voor het eerst mee aan 2 candy's, heb ik er gewoon eentje gewonnen. Echt zo leuk en ik heb aleen maar een aantal vragen over copics beantwoord op de blog van Nicole. Ik krijg twee spica pennen van Copics, en laten die nou al een tijdje op mijn verlanglijstje hebben gestaan, kan ik ze gelijk uitproberen.
Morgen hoop ik weer een kaartje te plaatsen met een eigen sketch, dus tot gauw.
Groetjes Mo

23 september, 2009

Raindrops are falling..........guest designer kaart




Ik heb meegedaan aan de guest designer wedstrijd op de club van Tiets. Het moest een herfskaartje zijn en voor de rest mocht je het helemaal zelf weten. Als ik aan herfst denk, dan denk ik aan vallende bladeren en dus is het een kaartje geworden met alleen maar bruintinten. Het stempeltje is mijn nieuwste aanwinst, gekocht op de beurs in Rijswijk van Magnolia. De takjes heb ik uitgesneden met de silhouette en de tekst is geschreven met diezelfde silhouette. Ik kan al wat beter met het apparaat overweg. Het is af en toe nog een beetje stoeien en kost veel tijd, maar uiteindelijk zijn de resultaten dan ook wel mooi.




Hieronder nogmaals een close up met de kleurnummers van de copics die ik heb gebruikt.


Leuk dat jullie even langskwamen en tot de volgende keer.

Hugzz Mo






16 september, 2009

Elines Toddlers kerstsfeer


Hallo allemaal,

Nou het kan niet op, ik heb vandaag nog een kaartje helemaal af gekregen. Het is een stempel van Marianne Design, Elines Toddlers en de geborduurde tekst komt ook bij haar vandaan. Ik vind hem zelf eigenlijk nog een beetje kaal, maar was een beetje de scrapinspiratie kwijt geloof ik. Maar misschien wil ik wel teveel, kan erg kritisch zijn op mezelf. Het borduren heeft wel even wat tijd gekost, maar het resultaat is wel leuk, misschien volgende keer toch een wat meer opvallend kleurtje gebruiken.


Ik ga aan de kook en straks nog even verder frutselen, want er liggen nog een paar nieuwe stempels op me te wachten.


Hugzzz Mo

Snoesje!


Goedemorgen allemaal,


Vorige week had ik meegedaan met de sol op de club van Tiets en gisteren heb ik em eindelijk af kunnen maken. Ik had wat moeite met het kiezen van de kleuren en ben tot de conclusie gekomen dat ik gewoon nog meer copics erbij moet gaan halen omdat de afstand tussen bepaalde kleurnummers te groot is. Ik heb nu veel gewerkt met de opneem techniek en dat werkt toch ook wel goed.

Het stempeltje is van Marianne Design en ingekleurd met de copics. De randen van het jasje en de muts heb ik ingevuld met stickels icicle. Het papier komt uit de kit van Simpel scrappen. Alle frutsels eromheen, lintje en knoopjes komen ook uit de kit. Alleen de tekststempel is er ook eentje van Marianne Design.

Vandaag heb ik een dagje vrij en heb me voorgenomen er een lekker knutseldagje van te maken zonder verdere verplichtingen. Dus ik hoop snel weet iets te laten zien. Ben benieuwd wat jullie van deze vinden. Fijne dag allemaal

Hugs Mo

14 september, 2009

Yeahhh inkopen gedaan

Zaterdag heb ik een uurtje gevonden om toch nog even de beurs in Rijswijk te bezoeken. Ik was pas om 3 uur binnen, maar toen was het wel lekker rustig, dus kon op mijn gemakkie alles bekijken. Ik kwam bij de stent van Kreateja terecht en heb daar kennis gemaakt met Corry, de moeder van Thea. Wat een gezellige vrouw is dat en ik ben ook wel een tijdje blijven hangen en we hebben gezellig gekletst. Ook nog wat ingeslagen natuurlijk. Mijn allereerste Motivet stempel voor de kerst en een Anya stempel en nog wat kleine dingetjes. Al met al heb ik bijna 2 uurtjes lekker rondgestruint daar. Hieronder een paar foto's van wat ik zoal heb aangeschaft.

Bo Bunny





Stempels, lintjes, spacers, gluedots en bloemetjes






Senic Route


Basic grey

Morgen komt mijn Sol van vorige week er nog op (is nog niet helemaal af). Kom echt afentoe tijd tekort, hebben jullie vast ook last van. Maar met dat slechte weer nu denk ik dat er wel weer meer gefreubeld gaat worden.
Tot Morgen en een fijne avond nog!

02 september, 2009

Uitdaging op de club van Tiets


Net terug van vakantie en deze week weer aan het werk. Moest vandaag op mijn vrije dat een aantal dingen nog regelen maar ben ook nog toegekomen aan een kaartje maken en ik dacht laat ik eens met de uitdaging van de club van Tiets meedoen.

Het is een kerstkaart geworden, want dat zit er ook weer aan te komen.

Ben gisteren even bij Pipoos wezen neuzen en liep daar tegen dit scrappapier aan en vond het zo mooi.......het is van Grafik 45 de Christmas past collection. Beetje nostalgisch effect geeft het. De stempel is ingekleurd met de copic ciao markers. Ik zit er weer helemaal in en zit alweer vol met nieuwe ideeën dus ik hoop snel weer tijd te hebben voor nog een kaartje.


Leuk dat je even langskwam en nog leuker als je een berichtje achterlaat.

Groetjes Mo