28 oktober, 2009

Mijn werkplekkie!


Hallo allemaal,

Tis even geleden dat ik iets heb geplaats maar dat komt onder andere omdat mijn moeder heel plotseling in het ziekenhuis is opgenomen. Het gaat nu gelukkig wat beter en ze is thuis, maar er volgt nog wel een operatie.

Maar goed ik ben zo langzaamaan weer eens begonnen met mijn creatieve inspiratie die momenteel op een laag pitje staat. Maar de lange winteravonden komen er weer aan en dan knutselen we wel wat vaker als normaal.

Op het blog van
Nicole is een supercandy te zien en ik doe hier aan mee. Hiervoor moet je je werkplek met foto laten zien, bij deze.



Helaas heb ik geen echte aparte hobbykamer maar daar gaat hopenlijk verandering in komen. Ik woon nu nog alleen, maar mijn vriend en ik gaan samenwonen en als er dan nog een kamertje over is wordt dat onze hobbykemer. Nu staan al mijn spulletjes her en der verspreid en in deze kast.




Dus je begrijpt dat meest van tijd mijn hele eettafel bedolven is onder de spullen. Ik heb em nu net een beetje opgeruimd voor de foto want ik ben net zo goed als klaar met een mini workshop van de club van Tiets. Die laat ik straks ook nog zien.

Ik wens jullie een fijne avond en kom je langs dan is een berichtje ook superleuk.

Liefs Mo

08 oktober, 2009

Met pensioen!


Vorige week is een collega van mij met pensioen gegaan (eigenlijk was het met de vut, maar dat was niet helemaal doorgekomen :-))

Nou gelukkig vond ze het ook niet erg, ze begreep de boodschap in ieder geval.

Het papier is van een paper pad van Basicgrey uit de serie Lemonade. Heel lief zoet papier. Ik heb het stempeletje ingekleurd met de copics en haar vleugels met glitter bewerkt (op de foto helaas niet goed te zien). De bloemen zijn met de retroponsen gemaakt en bewerkt op de randjes met een witte gelpen. Ik heb al eens eerder een afdrukje (kat in Parijs) dubbel gekleurd en in zijn geheel 3d gemaakt. Nu heb ik een aantal delen van het stempeltje nogmaals gekleurd en als een 3d plaatje in elkaar gezet. Het resultaat mag er zijn.


Wat vinden jullie ervan?


Nog een fijne avond

Liefs Mo