06 januari, 2010

De eerste voor 2010!

Allereerst iedereen nog de allerbeste wensen voor 2010!!
En natuurlijk een heel creatief 2010 voor alle blogvriendinnen.
Ja je kan er niet vroeg genoeg bij zijn, want elke kerst kom ik eigenlijk nog een paar kaartjes tekort.
Het stempeltje is van Hängler Stangler en ingekleurd met Derwent color soft. Het papier komt uit een kit van Simpel Scrappen en heb geen idee meer van welk lijn dit is, sorry.
De kerstboompjes heb ik met een pons gemaakt en daar rood cardstock achter geplakt voor het effect.
En ik heb met mijn nieuwe Epic Six die ik van mijn schat voor kerst heb gekregen met een spellbinder mal het afdrukje uitgestanst. Met dezelfde stans heb ik de gekleurde achtergrond gemaakt, maar die rondom omgetrokken met een potlood en uitgeknipt. Dat heb ik geleerd van de blog van Nicole. Het is nog even zoeken hoe het allemaal werkt en welke mallen je kunt gebruiken, maar ik heb begrepen dat vrijwel alle stansen er doorheen kunnen. Ik maakte me eerst een beetje zorgen omdat alles wat ik uitstans ook als afdruk in de doorzichtige plaat blijft staan, maar dat is normaal. Je moet er alleen op letten dat je op alle plekken de plaat gebruikt en ook andersom, anders wordt hij krom. Nou dat doen we dan maar.
Ik heb afgelopen weekend nog een paar mallen gekocht en daar ga ik straks eens mee experimenteren. Ik heb nog geen airbrush voor mijn copicmarkers maar ook met gewone stempelkussens kun je hele leuke effecten maken met de epic six en je stansen. Dat laat ik jullie nog zien in mijn volgende post.
Leuk dat jullie langskwamen en nog leuker als je een berichtje achterlaat.
Liefs Mo

4 opmerkingen:

 1. het is een plaatje, leuke kleuren !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat een schatje prachtig in die kleurtjes en ook de beste wensen voor 2010

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schatje zeg en van mij ook nog de beste wensen voor 2010!!

  groetjes Ilonka

  BeantwoordenVerwijderen