28 januari, 2010

Uitdaging op de club van Tiets






Ik heb weer eens meegedaan met de uitdaging van de maand op de club van Tiets omdat ik toch een beetje in een creatieve dip zat!

Nou dit is em geworden en hij is aardig gelukt. Hij is gemaakt met het papier van My minds eye dat in de scrapkit van Simpelscrappen zat, al een poosje geleden hoor. Ik heb met stans 4 van spellbinders het kader uitgestanst en gemaskerd en langs de geemboste rand met een gluepen een glitterrandje gemaakt. Met de stansen van Joykraft heb ik de bloemen gestanst en op elkaar geplakt met een knoopje. Het afdrukje heb ik uitgeknipt en verhoogd op de kaart geplakt omdat ik had zitten knoeien met mijn copics, maar het effect is erg leuk ook al is dit op de foto slecht te zien.


Fijne dag, liefs Mo

25 januari, 2010

Herbert brings you love


Hallo Allemaal,


Dit schildpadje heb ik het weekend gekleurd. Dat is goed gelukt, maar over de kaart zelf ben ik niet zo tevreden. De lamellen zitten scheef omdat ik ze niet helemaal goed heb gevouwen, maar een kniesoor die erop let. Ik ben gewoon ff mijn crea mojo kwijt geloof ik.

Maar ik vond hem toch goed genoeg om te plaatsen. De stempel is een digi van Karens Doodles, je vind haar blog in mijn sidebar.


Groetjes allemaal

20 januari, 2010

Koetie met magic dots


Hallo Allemaal,

Dit keer heb ik een kaartje gemaakt met de nieuwe techniek van Nellie Snellen: Magic dots.
Erg leuk om te doen maar vond het nog wel even lastig om het op een kaartje te verwerken. Maar de Koetjesstempels lenen zich daar goed voor. Ook met mijn nieuwe Epic Six de stansen uitgesneden om op de kaart te verwerken. Hij is lekker roze geworden dus perfect voor Valentijn!

Deze vond ik wel leuk om jullie even te laten zien, mijn agapornis genaamd Tweety.
Als ik aan het knutselen ben doet hij ook graag mee met kleuren:-)
Hij is helemaal tam en zit vaak op mijn schouder mee te kijken als ik aan het knutselen ben.
Leuk dat jullie even zijn komen kijken.
xoxox Mo

06 januari, 2010

Winters bedankje


Met alle sneeuw en vrieskou buiten vond ik dit wel een gesckikt kaartje om aan mijn schoonouders te geven. Ik wil ze bedanken omdat ze zo ontzettend lief zijn voor ons.
De stempels zijn van Magnolia, ow wat zijn die sneeuwmannen leuk zeg! Ik heb met de cirkel gemaskerd en ingekleurd met de copics. Met de snowflake stansen van spellbinders heb ik de hoek opgesierd. Ik heb ze eerst uitgesneden en daarna de stans ingesmeerd met lichtblauw en donkerblauwe inkt en toen ge-embossed. Je kan het niet zo goed zien op de foto helaas, maar het geeft een leuk effect.
Heerlijk vanmiddag gefrutseld en nu gaan we eten maken.
Tot de volgende keer.
Liefs Mo

De eerste voor 2010!

Allereerst iedereen nog de allerbeste wensen voor 2010!!
En natuurlijk een heel creatief 2010 voor alle blogvriendinnen.
Ja je kan er niet vroeg genoeg bij zijn, want elke kerst kom ik eigenlijk nog een paar kaartjes tekort.
Het stempeltje is van Hängler Stangler en ingekleurd met Derwent color soft. Het papier komt uit een kit van Simpel Scrappen en heb geen idee meer van welk lijn dit is, sorry.
De kerstboompjes heb ik met een pons gemaakt en daar rood cardstock achter geplakt voor het effect.
En ik heb met mijn nieuwe Epic Six die ik van mijn schat voor kerst heb gekregen met een spellbinder mal het afdrukje uitgestanst. Met dezelfde stans heb ik de gekleurde achtergrond gemaakt, maar die rondom omgetrokken met een potlood en uitgeknipt. Dat heb ik geleerd van de blog van Nicole. Het is nog even zoeken hoe het allemaal werkt en welke mallen je kunt gebruiken, maar ik heb begrepen dat vrijwel alle stansen er doorheen kunnen. Ik maakte me eerst een beetje zorgen omdat alles wat ik uitstans ook als afdruk in de doorzichtige plaat blijft staan, maar dat is normaal. Je moet er alleen op letten dat je op alle plekken de plaat gebruikt en ook andersom, anders wordt hij krom. Nou dat doen we dan maar.
Ik heb afgelopen weekend nog een paar mallen gekocht en daar ga ik straks eens mee experimenteren. Ik heb nog geen airbrush voor mijn copicmarkers maar ook met gewone stempelkussens kun je hele leuke effecten maken met de epic six en je stansen. Dat laat ik jullie nog zien in mijn volgende post.
Leuk dat jullie langskwamen en nog leuker als je een berichtje achterlaat.
Liefs Mo