17 mei, 2011

Dat is lang geleden!
Daar ben ik weer!!Ik heb jullie blogs al die tijd wel gevolgd maar gewoonweg geen tijd om mijn eigen blog te vullen, omdat ik eigenlijk sinds september niets meer heb gedaan met mijn hobby


Dit komt omdat toen mijn huis in Rotterdam werd verkocht en ik dus aan de slag moest. Eerst mijn hele hebben en houwen ingepakt en opgeslagen en in december bij mijn vriend in Den Haag ingetrokken. Toen op zoek naar een ander huis voor ons samen. Dat was vrij snel gelukt. We hebben een heerlijk huis in Zoetermeer gevonden met een megatuin erachter aan het water. We zouden 1 feb de sleutel krijgen en toen moesten we flink aan de slag. Helaas overleed in jan mijn schoonmoeder en is de beslissing genomen dat mijn schoonvader bij ons zou komen wonen, dus nog een extra kamertje opknappen en niet één huis, maar twee huizen leeghalen. Dat heeft er flink ingehakt kan ik zeggen. Al die tijd staan mijn hobbyspullen opgeslagen en is mijn hobbykamertje nog niet helemaal af, maar dat schiet wel aardig op. We wonen inmiddels bijna drie maanden in Zoetermeer en dat geeft nu wat meer rust.


Maar ik kan niet stil zitten en moet toch creatief bezig kunnen zijn, dus ik had op de kreabeurs een pakket gekocht voor een poncho, om te breien. Die is tussen de bedrijfen door ook inmiddels af gekomen. Ik had het virus weer te pakken en nu aan een vest voor hubby begonnen en ook het haken weer eens opgepakt. Ik ga van mijn probeersels binnenkort foto's plaatsen (snoertje van mijn toestel is onvindbaar) Ik ben oa met een deken bezig en een kussen en ook met Zpaghetti ( heel dik tshirt garen) bezig, dat gaat wel lekker snel. Maar ook het kaartenmaken ga ik weer oppakken en dan zullen jullie weer mijn creaties terugvinden op mijn blog.Ik ben afentoe wel aan het kleuren met mijn copics maar daar blijft het dan bij. Ik heb inmiddels wel de hele serie compleet.Nu moet ik nodig naar de Gamma om tuingereedschap te halen om het onkruid te verwijderen. Ik heb nooit echt groene vingers gehad, maar ik moet zeggen dat het soms erg therapeutisch werkt en daarna lekker genieten van ons tuintje aan het water.


Tot heel gauw en liefs,
Mo


2 opmerkingen:

 1. Hoi Mo,

  Fijn om weer wat van je te horen. Wat is dat lang gelden. Soms heb je van die periodes, dan heb je wel wat anders aan je hoofd. Succes met je nieuwe tuintje, geniet ervan. Ik zie je creaties wel weer op je blog verschijnen.

  Groetjes van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Mo !!!

  Wauw, jullie ook een huis en één ouder inwonend, wij hebben een huis met mijn mama gekocht en zij gaat op het tweede verdiep wonen, mijn man is dat aan het verbouwen, dus zij woont nu al bijna 10m in, alhoewel ze nog jong is hoor, hihi, 58j, maar dat si toch ook al een stuk voor later gedaan hoor, dan kan ze zolang mogelijk in haar eigen stekje blijven wonen hé :-)

  Veel sterkte met alles en leuk weer iets te lezen van je!

  groetjes, Jaimie

  BeantwoordenVerwijderen