23 augustus, 2010

De eerste voor kerst

Hallo Allemaal,
Het heeft even geduurd, maar ik tob een beetje met mijn gezondheid. Vandaar dat het even heeft geduurd voordat ik weer een kaartje heb gemaakt. De scrapzin is even weggeweest maar het gaat dan toch weer kriebelen en dit is het geworden.

Een kerstkaart met een oude stempel van Magnolia.
De onderkant is bewerkt met een pons van MS, een lintje en een bloemetje en de stempel heb ik ingekleurd met de copics. Ik heb geoefend op de rode kleuren en dat is aardig goed gegaan. Je moet alleen, vind ik, met rode kleuren wel een gladde papiersoort gebruiken want anders gaat het heel snel "bloeden".Ook de binnenkant heb ik deze keer versierd met dezelfde lay-out als de voorkant. En een blanco stuk papier, uitgesneden met een Nestibiliy, om een groet voor kerst voor de ontvanger op te zetten.

Ik heb de kaart deze keer niet in één keer dubbelgevouwen maar een halfe cm ertussen gelaten. Dit geeft ruimte voor de versiering aan de binnenkant en staat best wel chique.

Nou dat was het, ben benieuwd wat jullie ervan vinden en ik ga vanavond eens even neuzen op alle blogs wat er voor moois is gemaakt, want dat is er ook wel bij in geschoten de laatste tijd.

Groetjes Mo

6 opmerkingen:

 1. Deze is erg leuk geworden en wat een lief stempeltje ook!
  Wat een mooie kleurtjes heb je gebruikt en dat tussenstukje vind ik helemaal leuk:)
  Hopen dat het maar snel weer wat beter gaat!
  Groetjes Miranda

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ziet er weer super uit joh, ik vind dat je heel mooi kleurt en idd dat rood bloed snel door , maar dat zie ik niet bij jouw hoor xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Mo,

  Schitterende kaart vind ik het geworden!
  En beterschap gewenst.

  groetjes, Jaimie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een geweldig mooi kaartje Mo. Fijn dat je er weer bent, doe rustig aan.
  Groetjes van Jacqueline

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gelukkig dat je weer zin hebt om kaarten te maken en dan gelijk zo'n prachtige! En de stempel is echt schitterend ingekleurd, ik heb altijd moeite met rood. Heel erg mooi en handig is de ruimte in de rug van de kaart!
  Beterschap verder!

  Groetjjes, Loes

  BeantwoordenVerwijderen
 6. whow wat een schitterend kaartje zeg!! En idd doe het maar rustig aan. Fijn dat je weer terug bent.

  Groetjes Ilonka

  BeantwoordenVerwijderen