01 september, 2010

Kerstbeer
Hallo allemaal,
Hier dan alweer een kerstkaart. Ik kom altijd tot de ontdekking dat ik niet genoeg kaarten heb voor iedereen, dus nu maar eens bijtijds beginnen.

Het is een vrij simpel kaartje geworden met een stempel van Lily of the Valley. Dit is een bedrijf in Engeland waar je met Pay Pall onwijs leuke stempels kunt bestellen. Het was voor mij de eerste keer, dus twee kerstberen en een stempel met verschillende tekststempels besteld. Na betaling had ik binnen vijf dagen mijn stempels binnen, maar tot mijn verbazing zat er één verkeerde stempel bij. Ik heb toen een mail gestuurd en ik had dezelfde dag nog een mail terug dat ze me stempel alsnog zullen opsturen en die andere mocht ik ook houden. De stempels zijn niet gemounted en kosten zo rond de 3,75 pond. Valt mee hé. De verzendkosten zijn ook 3 pond. Ik ga daar vaker bestellen, want de stempels zijn in Nederland verder nergens te verkrijgen en ze zijn oo zo schattig. Vlak nadat ik had besteld zijn er nieuwe stempels bijgekomen, klik hier voor de site.

Ok terug naar mijn kaart. Ik heb de stempel eerst met de copics E33,35 en 37 ingekleurd. Daarna heb ik met mijn derwent kleurpotloden met een donkerbruin de schaduwen nog een keer aangezet. Daarna met de terpetine uitgewerkt. Bij het rood van de muts en het kadootje heb ik met zwart potlood ook schaduw aangebracht. Dat gaat perfect over de copics heen, andersom is dat geen goed idee want dan verpest je je stiften. Met Nestibilies nog wat versiering aangebracht en een lintje en tekst en klaar is kees. De grote kerstvlok heb ik na het uitsnijden in zijn frame laten zitten en bewerkt met de airbrusher.

Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

LIefs Mo

6 opmerkingen:

 1. wat een schatje op dat prachtige kaartje

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Mo....ik ben er weer...terug van vakantie zo ik kan weer bloggen.
  Ik vind je kaartje super en ook ik ben weg van deze stempels, so cute...

  Groetjes Thea

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hoi Mo, Wauww stempeltje heb je mooi ingekleurd, simpel wel heeell mooi!!
  groetjes maranda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hallo Mo,

  wat tof van dat bedrijf ség, dat ze toch nog de juiste stempel hebben gestuurd en je de andere ook mocht houden hé! En hij is inderdaad schattig!! Mooie kaart mee gemaakt ook!

  groetjes, Jaimie

  BeantwoordenVerwijderen
 5. superr joh, ziet er gaaf uit, ik ben geen held he met dat paypal, mis een hoop denk ik daardoor xx christa

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hoi Mo, ja we staan ook op de Krea Doe...maar nu dit weekend niet in Rijswijk omdat we in Hagen staan.
  Hagen ligt vlak bij Dortmund dus het valt wel mee, voor ons is het één uur en 15 min.
  De stempels mogen niet in de webshop(helaas),dus mocht je interesse hebben moet je ons mailen.

  Groetjes Thea

  BeantwoordenVerwijderen