29 september, 2010

Nog een kerstbeertje (zware bevalling)

Hi Allemaal,
Dit kaartje was met recht een zware bevalling en ik ben ook niet zo heel erg tevreden over het resultaat. De stempel van Lily of te Valley heb ik al twee weken geleden ingekleurd met de copics E50,51 en 53. De randen van de muts heb ik met sneeuw bewerkt ( zo'n pen en dan je heattool eroverheen) en daarna nog wat glitter erover. Daarna heb ik de bloemen gemaakt van papier met water en lekker kreuken en op laten drogen en ook met glitter afgewerkt.
Het papier had ik ook al uitgezocht en toen was ik het helemaal kwijt. Ik wist gewoon niet hoe ik de kaart verder moest afmaken. Die heeft dus een ruime twee weken stof liggen verzamelen. En ik heb als probleem dat ik eerst moet afmaken waar ik aan begin en dan pas verder ga met een volgend kaartje zucht.......
Maar hij lag me vandaag maar aan te kijken, dus hup aan de slag en dit is het geworden.
Ben benieuwd wat jullie van mijn werk vinden. Ik ga kijken of ik nog tijd heb om aan iets anders nieuws te beginnen. Ik ben gewoon niet zo goed met versieren. Iemand misschien nog tips?!-)
Fijne avond allemaal.
Liefs Mo

15 september, 2010

Christmas Bear

Hallo Allemaal,
Vandaag weer een kerstkaartje gemaakt met een stempeltje van Lily of the Valley.
Het papier is van Bo Bunny (oude lijn) en ik heb een lay out gebruikt van de club van Tiets. Ook de tekststempel is van Lily of the Valley. Eén van de bloemen heb ik gekleurd met de copics en de ander heb ik gewoon blanco gelaten.
De randen van de muts heb ik bewerkt met een pen en daarna de heattool erover heen om het op te laten poppen (of hoe dat ook mag heten:-)

Dit zijn de kleuren die ik heb gebruikt. Helaas zie je op de foto de overgang van de beer niet zo heel erg goed, maar in het echt is het mooier om te zien. Is weer eens wat anders voor een kerstkaart met de traditionele kleuren.
Ik ga straks eens experimenteren met een andere kleur voor een beer en daar ook een mooi kerstkaartje van maken, maar dat zal volgende week zijn.
Ben benieuwd wat jullie ervan vinden.
Nog een fijne avond en tot blogs.
Liefs Mo


08 september, 2010

Koetie




Hi Allemaal,
Hier een kaart met een Koetiestempel.
Ik heb ook de dots van Nellie Snellen er weer eens bijgepakt toen ik in het Hobbyzine een voorbeeldkaart zag staan. Ik heb de kleuren aangehouden en het patroontje van de dots, maar een andere stempel en papier gebruikt.

Ik heb met de speciale tool de bloem gemaakt met kerstblaadjes erachter. De bloem is bewerkt met stempelinkt. De dots waren wit en die heb ik met de copics rood gekleurd.

Omdat ik het zelf altijd heel leerzaam vind als iemand bij zijn plaatje de kleurnummers vermeld heb ik dat zelf ook maar eens gedaan. Ik heb ze nog lang niet allemaal, maar kan al veel mooie kleurcombo's maken met de kleuren die ik heb.

Ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

Fijne avond allemaal

Mo

01 september, 2010

Kerstbeer




Hallo allemaal,
Hier dan alweer een kerstkaart. Ik kom altijd tot de ontdekking dat ik niet genoeg kaarten heb voor iedereen, dus nu maar eens bijtijds beginnen.

Het is een vrij simpel kaartje geworden met een stempel van Lily of the Valley. Dit is een bedrijf in Engeland waar je met Pay Pall onwijs leuke stempels kunt bestellen. Het was voor mij de eerste keer, dus twee kerstberen en een stempel met verschillende tekststempels besteld. Na betaling had ik binnen vijf dagen mijn stempels binnen, maar tot mijn verbazing zat er één verkeerde stempel bij. Ik heb toen een mail gestuurd en ik had dezelfde dag nog een mail terug dat ze me stempel alsnog zullen opsturen en die andere mocht ik ook houden. De stempels zijn niet gemounted en kosten zo rond de 3,75 pond. Valt mee hé. De verzendkosten zijn ook 3 pond. Ik ga daar vaker bestellen, want de stempels zijn in Nederland verder nergens te verkrijgen en ze zijn oo zo schattig. Vlak nadat ik had besteld zijn er nieuwe stempels bijgekomen, klik hier voor de site.

Ok terug naar mijn kaart. Ik heb de stempel eerst met de copics E33,35 en 37 ingekleurd. Daarna heb ik met mijn derwent kleurpotloden met een donkerbruin de schaduwen nog een keer aangezet. Daarna met de terpetine uitgewerkt. Bij het rood van de muts en het kadootje heb ik met zwart potlood ook schaduw aangebracht. Dat gaat perfect over de copics heen, andersom is dat geen goed idee want dan verpest je je stiften. Met Nestibilies nog wat versiering aangebracht en een lintje en tekst en klaar is kees. De grote kerstvlok heb ik na het uitsnijden in zijn frame laten zitten en bewerkt met de airbrusher.

Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

LIefs Mo